Щиросердечно вітаємо Вас і Ваші родини з світлим Христовим Воскресінням!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З цими словами зустрічаємо ми сьогодні цей сонячний ранок. Бажаємо, щоб такий прекрасний ранок був щодня — з добрими думками, щирими намірами та радісним настроєм.
Зараз вся країна переживає скрутний час пов’язаний з війною. І кожен українець робить все можливе щоб наблизити нашу перемогу, і саме це велике свято символізує перемогу життя над смертю.
Тому сердечно бажаємо, щоб переможний дух нашої нації і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.
Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою — мирне та ясне небо, а поруч — надійні та вірні друзі. Бажаємо, щоб Великдень приніс Вам теплоту та радість у серці. Нехай Господь дарує Вам свою любов та міцну віру в душі. Зі святом!
Нашій Україні перемоги і процвітання.
Ми на порозі величного й світлого весняного дня – Христового Воскресіння.
Тож мали чудову нагоду від імені всього колективу КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) привітати з ВЕЛИКОДНЕМ друзів, партнерів, потенційних роботодавців та стейкхолдерів коледжу.
Висловлюємо глибоку вдячність за багаторічну плідну співпрацю та зичимо колективам здоров’я, миру, злагоди, процвітання.
Нехай воскреслий Христос принесе Перемогу всій Україні – перемогу світла над темрявою, життя над смертю.
СЛАВА УКРАЇНІ
Сторінка 1 із 119