НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИПУСКНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

24 квітня у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності "Професійна освіта" була проведена настановча конференція з випускної педагогічної практики.
Враховуючи особливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану, конференція проходила в офлайн і онлайн режимах та сприяла підготовці майбутніх майстрів виробничого навчання до вирішення завдань програми випускної педагогічної практики.
 Викладачі циклової комісії психолого‐педагогічних дисциплін та керівники практики підготували необхідний пакет навчально-методичної документації, на навчальному порталі коледжу розмістили інформаційні матеріали щодо змісту педагогічної практики, відеоматеріали для аналізу уроків виробничого навчання і виховних заходів, методичні рекомендації щодо оформлення плануючої та звітної документації, критерії оцінювання результатів роботи.
 Базами випускної педагогічної практики стали професійно-технічні заклади, з якими коледж уклав угоди про співпрацю: ДПТНЗ "Конотопське ВПУ," "Конотопський ПАЛ", "Сумське ВПУ будівництва та дизайну", "Роменське ВПУ", "Сосницький ПАЛ".
 Вивчаючи особливості діяльності та передовий педагогічний досвід провідних закладів системи ПТО, випускники коледжу матимуть можливість ознайомитися з системою підготовки кваліфікованих робітників відповідно до сучасних вимог ринку праці, адаптуватися до ритму педагогічної діяльності, оцінити свої професійні вміння відносно запитів та рекомендацій роботодавців, визначити перспективи подальшого працевлаштування.
 Тож побажаємо майбутнім педагогам успіхів та впевненості на тернистому шляху професійного самоствердження.