ФОКУС-ГРУПИ ДЛЯ З"ЯСУВАННЯ СТАНОВИЩА ДІТЕЙ

22 квітня 2024 на базі Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ було організовано і проведено фокус-групи для дітей 15-17 років з метою з'ясування становища дітей, включаючи їхнє благополуччя, безпеку, а також мережі підтримки та доступні послуги.
Дане дослідження проводилось REACH – ініціативою, що працює в багатьох країнах по всьому світу, які постраждалі від кризи, щоб документувати потреби та досвід дітей та людей задля того, щоб інші організації, наприклад ЮНІСЕФ могли надавати їм кращу допомогу і підтримку. UNIСEF (Дитячий Фонд ООН) – міжнародна організація, яка працює заради рятування життя дітей, захисту їхніх прав та допомоги їм у реалізації свого потенціалу від раннього дитинства до підліткового віку.
Одним із фасилітаторів фокус-груп стала Марина СИВЕЦЬ, викладачка фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота» ВСП КІПФК СумДУ.
Щиро вдячні студентам Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ за участь у фокус-групах, адміністрації коледжу за гостинність і надання простору для його проведення, команді нотувальниць за фіксацію ведення діалогу з дітьми та команді REACH за інформаційний супровід та підтримку.