ЕКСКУРСІЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

Поглиблення та закріплення теоретичних знань, набутих у процесі вивчення дисциплін фахового спрямування є основною метою зустрічей з підприємствами - роботодавцями.
Однією з успішних заходів у такій роботі є проведення виїзних занять – екскурсій в умовах виробництва.
Чергова екскурсія для здобувачів освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" була організована 19 квітня 2024 р. до ТДВ «КОНОТОПМ'ЯСО».
Директор підприємства Олександр Олександрович САХНО ознайомив студентів з історією та організаційною структурою підприємства, видами продукції, логістичним забезпеченням процесів підприємства.
У ході екскурсії студенти мали змогу ознайомитися з унікальною системою контролю якості, на власні очі побачити технологічний процес м’ясного цеху – від отримання товару – до фасування готової продукції, відвідати транспортний парк, електропідстанцію, а також отримати відповіді на всі питання, що їх цікавили і найголовніше - запрошення на працевлаштування.
Навчальні екскурсії дають можливість здобувачам освіти не тільки побачити і почути щось нове, але й поглибити свої знання, здобуті під час теоретичної підготовки.
Дякуємо керівництву ТДВ «КОНОТОПМ'ЯСО» за можливість практичної підготовки студентів до майбутньої діяльності за фахом, що забезпечить їх відповідність зростаючим вимогам роботодавців та власну конкурентоспроможність на ринку праці