ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЕМ

З метою національно - патріотичного виховання відбулась зустріч здобувачів освіти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ з військовослужбовцем ЗСУ, Андрієм ОСАДЧИМ (завідувачем відділення Професійна освіта), який рік тому добровільно мобілізувався та став на захист рідної Батьківщину. Зараз він перебуває у відпустці, тому ми скористалися можливістю організувати зустріч зі студентами.
Андрій Сергійович розповів молоді, що саме спонукало його стати військовим, якою була попередня підготовка, про бойовий рік на передовій та поділився особистими історіями з фронту.
Також Осадчий А.С наголосив на тому, що, якою б складною ситуація не була зараз, і він, і його побратими мотивовані на боротьбу та перемогу.
Подякував студентам та колегам за волонтерську підтримку, адже це дає нові сили рухатись вперед.
Наприкінці зустрічі юнаки та дівчата ставили питання солдату, а він із задоволенням та гумором спілкувався з ними.
Як завжди, наші майстрині гуртка "ТВОРЧИЙ ПРОСТІР" виготовили власними руками оберіг для військового та передали на згадку.
Від імені студентів, викладачів та адміністрації коледжу висловлюємо слова щирої вдячності Андрію ОСАДЧОМУ за зустріч. Усім воїнам та захисникам України, низький уклін за кожен світанок!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!