КІПТяни ОПАНОВУЮТЬ НОВІ ЗНАННЯ НА ВИРОБНИЦТВІ

11 квітня здобувачі освіти 2 та 3 курсів спеціальності Соціальна робота Конотопського індустріально - педагогічного фахового коледжу СумДУ під керівництвом соціального педагога коледжу Олени ЛОБУРЦОВОЇ та кандидата педагогічних наук, викладача спецдисциплін Ольги ВЄТРОВОЇ відвідали Центр надання адміністративних послуг Конотопської міської ради.
Під час зустрічі студентська молодь опанувала теоретичні аспекти надання послуг та наочно познайомилася з практичною складовою діяльності закладу .
Доповідачем виступила Начальник управління адміністративних послуг КМР - Тетяна Олександрівна МАРИЩЕНКО, яка акцентувала увагу на особливостях прийому громадян, оформлення певних видів пільг та познайомила з відділами центру .
Дане заняття допомогло систематизувати отримані знання на лекціях із предметів "Право соціального забезпечення" та "Соціальна робота з сім'ями , дітьми та жінками", що є надважливим для подальшої професійної діяльності наших студентів.
Щиро вдячні Тетяні Олександрівна та всьому персоналу за плідну співпрацю, отримані корисні знання та можливість бути дотичними до вашої роботи.