МАЙБУТНІ ФІНАНСИСТИ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) ВІДВІДАЛИ ВІДДІЛЕННЯ АТ «УКРСИББАНК»

10 квітня здобувачі КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали нагоду відвідати відділення АТ «УКРСИББАНК» у нашому місті. Екскурсія розпочалась із розповіді начальника відділення Суятінова Ігоря Вікторовича про історію банку. Ознайомились зі структурою відділення, а також із обов’язками працівників та специфікою продуктів банку.
Також майбутні спеціалісти дізнались про школу фінансової грамотності та про можливість проходження практики онлайн, після якої кращих зараховують до кадрового резерву банку. Працівники банку дали студентам цінні поради щодо роботи в банківській сфері.
Маємо надію, що співпраця з АТ «УКРСИББАНК» і на далі буде сприяти формуванню практичних умінь та навичок майбутніх фахівців.
Колектив циклової комісії «Фінансово-економічних дисциплін» КІПТу висловлює щиру подяку Суятінову І.В. та всьому колективу відділення за чудові враження та професійні настанови.