ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ

22 березня для здобувачів освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ), які навчаються за освітньо- професійною програмою "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів", спеціальність 274 "Автомобільний транспорт"на базі автотракторного парку ТОВ "Вітчизна," с. Заводи Конотопського району  було проведено заняття на виробництві з теми" Загальні відомості про технологічне обладнання АТП"
Головний інженер Сергій ГРИЗУН, який також є випускником коледжу (технікуму) ознайомив студентів з історією створення та функціонування підприємства, основними виробничими фондами та технологічним обладнанням, яке використовується при виконанні робіт з технічного обслуговування та ремонту машин .
На занятті здобувачі освіти ознайомились з сучасним обладнанням: паливо- заправним комплексом, шиномонтажною майстернею, пунктом технічного обслуговування системи мащення, ремонтною майстернею, мийним обладнанням,майданчиком для зберігання техніки.
Адміністрація Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ ( КІПТУ) висловлює щиру подяку керівництву ТОВ " Вітчизна" та особисто головному інженеру С.Ф. Гризуну за цікаве і змістовне заняття!