Понеділок, 11 березня 2024 06:19

ВІДНОВЛЕННЯ НА ЧАСІ: РОЛЬ МОЛОДІ В ПРОЦЕСАХ ВІДБУДОВИ

Третій рік поспіль після повномасштабного вторгнення ворога Українці мріють про відновлену оселю, повернення додому та звичайний спокій. На жаль, кожного дня війна ставить нам нові виклики,задачі та змушує кардинально діяти.
КІПТяни постійно намагаються крокувати в ногу з часом та гідно здобувають нові знання, досвід та співпрацюють заради вільної та незалежної України.
Під час тренінгового курсу "Відновлення на часі: роль молоді в процесах відбудови" представники студентської молоді Богдана ПОНИРКО та Андрій ХОДЖАЄВ з 2 по 4 березня занурилися в головні аспекти відновлення країни в економічній, соціальній, політичній та культурній сферах, з'ясовували, яким чином справлялися інші країни після збройних конфліктів, та розробляли проєкти зі стратегічного відновлення регіону та громади.
КІПТівська молодь разом із однодумцями отримала професійні кейси знань із відновлення громади, а також підтверджувальні сертифікати.
Дякуємо організаторам заходу, досвідченим експертам та ГО"Ліга змін", за можливість бути дотичними до потужної програми "Молодіжний план відновлення Сумщини".