ПОКАЗОВЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ГАЗОПОЛУМ’ЯНА ОБРОБКА МЕТАЛІВ»

5 березня 2024 року викладачем спеціальних дисциплін Людмилою Романенко було проведено онлайн-лекцію для здобувачів освіти спеціальності 31 «Будівництво та зварювання» на тему: «Апаратура та обладнання для газополум’яної обробки металів».
Під час лекційного заняття здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з індивідуальною та централізованою системою газопостачання, конструкцією та призначенням сучасної апаратури та обладнання для газового зварювання та споріднених технологій.
На занятті спостерігався зв'язок із європейськими стандартами, сучасними новітніми розробками апаратури та обладнання для газополум’яної обробки металів.
За допомогою методу візуалізації було ознайомлено здобувачів освіти з безпечною роботою з технологічною апаратурою та обладнанням.
Під час показового заняття прослідковувалась доброзичлива атмосфера та конструктивний мікроклімат, що стимулювало активність студентів під час заняття.
Лекційне заняття забезпечило отримання майбутніми спеціалістами ґрунтовних знань у галузі зварювання і споріднених технологій та формування фахових компетентностей.