«СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ»

Сьогодні студенти коледжу стали учасниками VІ Усеукраїнської студентсько-викладацької науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ». Захід відбувся в змішаному режимі на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка
Під керівництвом викладача української літератури, Галини Хоменко, юні дослідники обрали тематичну секцію «ТРАДИЦІЇ І НОВАТОРСТВО В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІТЕРАТУРІ», де представили свої наукові доробки.
Студент І курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», Андрій Саєнко, у своїй доповіді дослідив історію створення та діяльності конотопської літературної студії «Джерела», учасником якої він є особисто.
Студентка ІІ курсу спеціальності «Соціальна робота», Альона Скобенко, виступила з доповіддю «Волонтерська діяльність сучасних українських письменників».
За вагомий внесок у популяризацію науки студенти та керівник отримали подяки та сертифікати.
Насамкінець хочемо зазначити, що в такий надважкий час варто дослухатися до думок талановитої молоді, залучати їх до наукового діалогу.