П'ятниця, 16 лютого 2024 01:49

ДАРУЄМО СВОЮ ЛЮБОВ ІНШИМ

Кожного дня війна вносить свої корективи в будденність кожного з нас, пригнічує, тисне, дратує, напружує, але ми намагаємося жити, працювати та допомогати. 
В КІПТівській родині є добра традиція- свята проводити в колі друзів, щирих та привітних, за чашечкою ароматної кави зі смаколиками.
Цьогоріч, як і багато років поспіль, а саме 14 лютого 2024 року учасники волонтерського центру "ДОБРОБУТ", студенти спеціальності Соціальна робота Валерія ЗАЯРНА та Альона СКОБЕНКО під керівництвом соціального педагога коледжу Олени ЛОБУРЦОВОЇ створили святковий настрій вихованкам КУРСОР "Конотопського дитячого будинку - інтернат", під назвою "МОЯ ВАЛЕНТИНКА ".
Студентська молодь провела майстер-клас по виготовленню вітальних листівок, одну для себе, а іншу , щоб привітати свого друга зі святом.
Валентинки» — символічні листівки у формі сердечок, які містять признання в коханні, теплих почуттях або є знаком дружби та поваги, тому дана зустріч є символічною, адже виготовлений власноруч подарунок є найціннішим.
 кінці вечора всі учасники зібралися за столом, смакуючи солодощі з ароматною кавою та чаєм, спілкувалися, ділилися своїми враженнями та емоціями.
Дякуємо профспілці коледжу за смаколики та постійну підтримку наших ініціатив.