МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ “АСПЕКТИ СУЧАСНИХ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ, ЩО ОХОПЛЮЮТЬ ЯК ТЕОРЕТИЧНУ, ТАК І ПРАКТИЧНУ СКЛАДОВІ”

10-12 січня 2024 року старший викладач, викладач вищої категорії Роман Казимірчук та здобувачі освіти спеціальності 015 "Професійна освіта" Євген Бардаш, Аліна Глуховець, Дмитро Солодовник взяли участь у міжнародній науковій конференції (ВЕНЕЦІЯ, ІТАЛІЯ) обмінюючись дослідженнями з теми: "ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ ПТНЗ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОСТІЙНОСТІ ТА ЗДАТНОСТІ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ У ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ " 
В ході Конференції були створені унікальні можливості для вчених та студентів обмінюватися своїми дослідженнями та ідеями з колегами з усього світу. Участь дозволила викладачу та студентам вивчати нові тенденції, методології та підходи, що використовуються в сучасних наукових дослідженнях. Дана Конференція надала платформу для представлення власних досліджень, що сприяє їх визнанню, публікації та можливостям співпраці. Участь в конференції допомогла встановити нові професійні контакти, які можуть призвести до подальшої співпраці та обміну ресурсами.
✓ Для студентів це важлива можливість долучитися до академічного середовища, відчути себе частиною світової наукової спільноти та знайти натхнення для своїх майбутніх досліджень та кар'єри.
Всі учасники були вражені високим рівнем наукового обміну і можливістю здобути нові знання та ідеї для подальших досліджень. За отриманим досвідом, ми плануємо розвивати наші наукові дослідження та брати участь у подібних подіях у майбутньому. 
 Участь у міжнародній конференції зазначеної тематики сприяє академічному зростанню, обміну досвідом та розвитку наукової спільноти.