ПРЕДМЕТНИЙ ГУРТОК

Канікулярний період для студентів завжди був часом відпочинку та перезавантаження, а головною задачею педагогічних працівників - вміло та змістовно організувати дозвілля для здобувачів освіти. Однією з форм позааудиторної роботи студентів завжди були предметні гуртки, спрямовані на розширення формування теоретичний та практичних навичок, науково-дослідницької діяльності студентів у вільний від навчання час.
У ВСП « Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ при лабораторії " Ремонт машин та обладнання " базується предметний гурток технічного спрямування. Під керівництвом викладача спецдисциплін Івана Хайлука здобувачі освіти поглиблюють знання з дисциплін «Основи технології ремонту автомобілів», ведуть пошукову роботу на предмет вивчення будови і роботи автомобіля, відновлення вузлів і агрегатів, створення презентацій та плакатів на основі практичних вмінь.
Кожного року направлення предметного гуртка мають певний прогресивний розвиток та безумовно сприяють підвищенню рівня підготовки студентів.