ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ВІД АДМІНІСТРАЦІЇ КОЛЕДЖУ

Добігає кінця, ще один рік в умовах повномасштабної війни. Яким він був? Однозначно різним, однозначно важким, виснажливим. Але ми вистояли, навчилися жити і працювати в умовах війни, ставити цілі й впевнено досягати їх.
Сьогодні КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) - це заклад фахової передвищої освіти, який пишається своїм минулим, живе сьогоденням та впевнено крокує в майбутнє. Ми дуже якісно провели вступну кампанію - 2023 і цього року зарахували на навчання близько 400 студентів, а контингент здобувачів освіти вперше за багато років сягнув відмітку за 800 осіб.
Щиро вдячний абітурієнтам за довіру. Це – найвища відзнака праці колективу і його спроможності забезпечувати якісне надання освітніх послуг.
Ми продовжили процес оновлення матеріально-технічної бази коледжу: навчальні аудиторії, обладнані сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою, лабораторії, соціальна інфраструктура.
Усе це стало можливим завдяки відданості та згуртованості людей, які хочуть змінювати коледж разом з країною, з вірою – у ЗСУ, Перемогу, Мир.
Різдво Христове, Новий рік - це традиційно сімейні свята. Але на превеликий жаль не всі зможуть бути поруч із родиною. Хтось зустріне новий рік на фронті, хтось далеко від дому, а хтось вже ніколи не зможе обійняти близьких. Дякуємо за можливість жити, працювати та навчатись нашим Героям - захисникам та захисницям.
Бажаю всім міцного здоров'я, а головне зберегти життя своїх родин, колег та студентів.
А бажання у всіх одне.
НЕХАЙ 2024 РІК СТАНЕ РОКОМ ПЕРЕМОГИ ДЛЯ ВСІЄЇ УКРАЇНИ! ВІРИМО В ЗСУ ТА НАШУ ПЕРЕМОГУ!!!
З прийдешнім Новим 2024-м роком, дорога КІПТІВСЬКА РОДИНА!
Директор коледжу Дмитро КОСЕНКО

Медіа