ЗУСТРІЧ ІЗ БАТЬКАМИ

Залучення батьків здобувачів освіти до навчально-виховного процесу є однією з важливих ланок у становленні особистості, адже класний керівник і родина, створюють оптимальне навчальне середовище для вільного та повноцінного розвитку особистості здобувача освіти.
25 грудня 2023 року в режимі онлайн у групі 342, спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», було проведено батьківськи збори з залученням здобувачів освіти та їх батьків.
Було розглянуто питання:
Навчально-виробнича практика.
Завідувач навчально-педагогічною практикою Олійник С.М. ознайомив присутніх із звітною документацією та термінами проходження навчально-виробничої практики;
Лобурцов А.О., майстр виробничого навчання, керівник практики, розповів про основні напрямки робіт під час проходження навчальної практики. Наголосив, якими практичними навичками повинні оволодіти студенти.
Курсова робота.
Керівник курсової роботи, Бащук Л.В. ознайомила з основними вимогами до написання роботи. Наголосила на тому, що консультації будуть проводитися як в режимі онлайн так і офлайн.
Різне.
Класний керівник, Дубовик І.Ф., підвела підсумок за 1 семестр 2023-2024 навчального року. Подякувала студентам і батькам за активну участь у патріотичному вихованні.
Збори пройшли в доброзичливій обстановці і дякуючи нашим ЗАХИСНИКАМ без оголошення повітряної тривоги!