П'ятниця, 22 грудня 2023 06:33

У КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) ВІДБУЛАСЯ ПЕДАГОГІЧНА РАДА

21 грудня 2023р. у КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому були висвітлені актуальні питання діяльності закладу. Директор ВСП КІПФК СумДУ Дмитро КОСЕНКО ознайомив педагогічний колектив з перспективами розвитку фахової передвищої освіти через призму бачення Міністерством освіти і науки України.
Аналіз результатів опитування здобувачів освіти і роботодавців провела заступник директора з навчальної роботи Ольга КРАВЧЕНКО. Доповідач зокрема відмітила, що зворотний зв’язок зі здобувачами освіти та роботодавцями є невід’ємною складовою внутрішньої системи забезпечення якості освітнього процесу в коледжі.
Практичний психолог Світлана КАЛИНКІНА проаналізувала результати опитування здобувачів освіти, щодо булінгу і кібербулінгу та опитування батьків, щодо організації освітнього середовища коледжу. Класні керівники Вєтрова О.Д., Дубовик І.Ф. та Кравченко І.Р. поділились досвідом з методики роботи з батьками студентів груп.
Наталія ВЛАДИМИРОВА – методист коледжу, ознайомила та запропонувала до затвердження педагогічною радою Орієнтовного плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2024рік, відмітивши необхідність самостійного планування викладачами напрямків підвищення кваліфікації за накопичувальною системою протягом п’яти років міжатестаційного періоду.
Педагогічна рада була ефективною та конструктивною.