Вівторок, 05 грудня 2023 06:30

ВУЛИЧНА АКЦІЯ «НЕ МОВЧІТЬ ПРО ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО!»

В рамках 16 днів активізму проти Гендерно- зумовленого насильства, 30 листопада волонтери Конотопського індустріально - педагогічного фахового коледжу Сум ДУ у співпраці з фахівцями міського центру соціальних служб, представниками мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, та працівниками сектору дотримання прав людини та сектору протидії домашньому насильства Конотопського районного відділу поліції долучилися до проведення вуличної акції «НЕ МОВЧІТЬ ПРО ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО!», яка пройшла посеред самого міста.
Під час акції студентська молодь говорила про нетерпимість до будь яких проявів насильства, говорили як і куди звертатися у випадку агресії чи якщо ти став свідком насильницьких дій.
Основна мета акції - привернення уваги та підвищення обізнаності містян щодо проблеми домашнього насильства, формування небайдужості та безпечної громади.
Якщо Вам потрібна допомога, звертайтеся до Конотопського міського центру соціальних служб, тел. 0973883937, до спеціалізованої служби «Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» у м. Конотопі, тел. 0505330996.