Понеділок, 04 грудня 2023 06:43

ЗИМОВИЙ ВЕЧІР В КОЛІ ДРУЗІВ

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Цей день покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і добробуту, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.
Багаторічною традицією в період зимових свят є відвідування наших друзів, вихованців КУСОР "Конотопський дитячий будинок - інтернат" і цьогоріч не був винятком.
На передодні дня людей з інвалідністю студенти - волонтери ВСП "Конотопського індустріально- педагогічного фахового коледжу Сум ДУ" Анна Сидоренко , Альона Герасименко та Валерія Заярна під керівництвом соціального педагога коледжу Олени Лобурцової ініціювали зустріч з вихованцями закладу з метою підняття настрою , відволікання від сучасних реалій сьогодення, комунікації і проведення вільного часу у приємні, творчій атмосфері.
 КІПТівська спільнота підготувала заготовки для майстер - класу, що об'єднало, надихало та розвантажило учасників зустрічі.
Під час теплої зустрічі волонтери навчали дівчат виготовляти новорічні листівки та невід'ємного атрибута новорічних свят - Діда мороза.
По завершенню всі учасники майстер - класу об'єдналися за чашечкою ароматного чаю зі смаколиками, що придбані профспілкою коледжу для підняття настрою та створення затишної зустрічі студентської молоді з вихованцями закладу.