П'ятниця, 24 листопада 2023 06:29

ЗДІЙСНЮЄМО ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗУСТРІЧІ З МЕТОЮ УНИКНЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КОЛЕДЖУ

Вчора, 22 листопада відбулася зустріч фахівців ювенальної привенції, соціальної служби та студентської молоді 911 та 921 групи з метою попередження правопорушень серед неповнолітніх.
Старший інспектор сектору ювенальної привенції Ігор ГАЛЕНКО акцентував увагу на видах правопорушень та ступенем цивільної і адміністративної відповідності за скоєні діяння.
 Інспектор сектору ювенальної привенції Артем ГОЛОВАЦЬКИЙ наголошував на важливості обдуманих вчинків та правильному підходу до свого майбутнього, оскільки будь яка дія тягне за собою відповідальність та накладає відбиток на стилю життя та сприйняття в соціумі, а також говорив про кримінальну відповідальність неповнолітніх.
 Завідувач сектору профілактики правопорушень, бездоглядності та соціального захисту дітей відділу служби у справах дітей Інна ЦИГАНОК розповідала про сімейні цінності, турботу про своє здоров'я та формування здорового способу життя вже"вчора", оскільки саме від способу життя, поведінки та оточення ми формуємо майбутнє нашого життя , дітей та родини.
В кінці заходу були проведені індивідуальні бесіди з деякими здобувачами освіти, що схильні до правопорушень.
 Дякуємо фахівцям за змістовну зустріч та цінну інформацію для розвитку молодого покоління.