ЕКСКУРСІЙНИЙ ТУР "ПІЗНАЄМО СУМЩИНУ" ДЛЯ АКТИВНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ МІСТА

Напередодні дня студента, а саме 15 листопада, відбулася екскурсійна поїздка до міста Суми, яка була організована Відділом у справах молоді та спорту Конотопської міської ради.
Від Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ поїхав студентський актив, а саме:
Анна СИДОРЕНКО, Андрій ХАРЧЕНКО, Альона ГЕРАСИМЕНКО, Альона СКОБЕНКО, Анна МАТВЄЄНКО, Андрій ХОДЖАЄВ, Юлія ГОРЛАЧ під надійним супроводом Галини ХОМЕНКО та Олени ЛОБУРЦОВОЇ.
Студенти з різних навчальних закладів міста спочатку відвідали виставу «Таїна буття» про особисте життя Івана Франка. Театр, актори, декорації, сама пʼєса - нікого не залишили байдужими. Але, на жаль, через оголошену повітряну тривогу до кінця подивитися виставу нам не вдалося.
Потім здобувачів освіти гостинно зустріли в Сумському державному університеті, де для для всіх була приготована екскурсія навчальним закладом.
Молодь побувала в лабораторіях, оснащених багатомільйонним обладнанням, побачила спортивну залу для занять волейболом у приміщенні (першій в Україні) та ознайомилися з розвитком робототехніки в університеті. Студенти також побували в бібліотеці - одній з найкращих університетських бібліотек України.
Сумський державний університет приготував кілька приємних сюрпризів для всіх.
Першим був кулінарний майстер-клас, де студенти змагалися між собою у вправності серверуванні столу, приготуванні мʼясного салату та його презентації.
Усе було весело, захоплююче та дуже смачно!
Другою приємною розвагою став «Караоке батл» на сцені актової зали університету. Учасники демонстрували всю свою креативність та вправність у виконанні пісень українською та англійською мовами. Усі багато співали, веселилися та приємно провели час!
Ще раз дякуємо Відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради за екскурсію, Сумському державному університеті за щиру, теплу атмосферу для студентства!
Дякуємо ЗСУ за можливість подорожувати та пізнавати нове!

Медіа