РЕГІОНАЛЬНИЙ КУРС МІЖОСОБИСТІСНОГО ТА ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ "ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ. СУМИ: ЗМІНИ МОЖЛИВІ"

З 30 жовтня по 5 листопада 2023 року активісти студентського самоврядування Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ Анастасія МОСКАЛЕНКО - голова студентської ради та Дар’я ХАРЧЕНКО - заступник голови долучились до регіонального курсу міжособистісного та професійного розвитку "ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ. СУМИ: ЗМІНИ МОЖЛИВІ".
Програма регіонального рівня реалізовулась ГО "Ліга змін " за підтримки Управління молоді та спорту Сумської ОДА та Міністерства молоді та спорту у співпраці з Київською школою державного управління ім. С. Нижного та української студентської ліги.
Цей проєкт спрямований на ознайомлення молоді з основами державотворення, на підвищення рівня обізнаності щодо діяльності органів влади та бізнесу під час війни, громадського сектору та засобів масової інформації.
Одне з найважливіших завдань проєкту - навчити молодь брати на себе відповідальність за майбутнє України та її розвиток.
На відкритті Регіонального курсу був присутній заступник міністра молоді та спорту України Владислав ЯЦУК.
Упродовж семи днів виступали потужні спікери:
Віктор БОБИРЕНКО "Звідки беруться гроші?"
Анна ВАЛЕВСЬКА "Як краще вести публічні виступи"
Дмитро ТІЩЕНКО " Як ГО може позитивно впливати на громаду".
Учасники мали можливість пройти стажування в державних органах та органах місцевого самоврядування та в бізнесі.
Завершення програми для учасників - це не лише завершення навчання, але й початок нового етапу в житті молодих державотворців.
За підсумками проєкту молодь отримала сертифікати, які є візитівкою заходів всеукраїнського рівня.