КІПТЯНИ ВІДВІДАЛИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ МОЛОДІЖНО-ПАТРІОТИЧНОГО ПРОЄКТУ "КАЛЕНДАР З ЗАХИСНИКОМ - ПАРАЛЕЛІ"

7 листопада 2023 року відбулась презентація творчого молодіжного патріотичного проєкту "Календар з захисником - Паралелі". Захід відвідали представники Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ, а саме: в.о. директора Ольга КРАВЧЕНКО, заступник директора з НВР Ольга МЕЛЬНИК та голова студентської ради коледжу Анастасії МОСКАЛЕНКО.
Основна мета проєкту - підтримка українських воїнів, шанобливе ставлення до національних надбань українського народу та захисників нашої держави, бо жоден з наших військових не народився для війни, але кожен з них взяв зброю та став на захист незалежності нашої держави, адже ми, українці, не вміємо жити у неволі. У мирному житті - це чийсь єдиний син, коханий чоловік, колега по роботі, сестра чи подруга, дружина та любляча мати, але зараз вони – Захисники та Захисниці України.
Кожен з воїнів має свої інтереси, хобі, "паралельне" життя, що є невід'ємною частиною кожного з нас. Військовий - це не бездушна машина для війни. ... Військовий - це людина, сім'янин, неповторна особистість.
У рамках проєкту відбулось створення календаря, героями якого є наші захисники та захисниці. Календар фіксує паралелі між їх військовим та цивільним життям.
Усі присутні змогли помилуватися неймовірними світлинами з календаря, якими була прекрашена зала заходу.
Повітряна тривога не завадила запланованому відкриттю, розпочали в укритті, де Гімн України в акапельному виконанні всіх гостей заходу прозвучав ще краще, ще потужніше і кожен з нас вкотре переконався, що українці - це незламна нація героїв!
Завдяки нашим захисникам ми продовжити презентацію, як і було заплановано!
Всі гості заходу мали можливість поспілкуватися та обмінятися приємними враженнями від молодіжно-патріотичного проєкту «Календар з захисником - Паралелі».
До заходу долучились влада міста, духовенство, військові та вся спільнота, яка безпосередньо причетна до створення даного проєкту. Багато гарних слів, нагород та українських пісень було під час заходу.
Зрозуміло, що проєкт "Календар з захисником" реалізувався завдяки великій, дружній команді професіоналів своєї справи.
Дякуємо усім, хто дотичний до реалізації такого надзвичайно важливого проєкту, адже ми всі повинні розуміти важливість людей, які ціною свого життя відвойовують Україну з "пазурів" ворога.
Подарований календар з гордістю буде прикрашати наш навчальний заклад.