КОНОТОП ЛІТЕРАТУРНИЙ

6 листопада у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі Сум ДУ відбулася перша зустріч із циклу інформаційно-аналітичних тренінгів «КІПТ - Культура Історія Практика Технології» у рамках реалізації міської програми «Національно- патріотичного виховання". Метою цієї зустрічі є популяризація творчості місцевих літераторів, розширення відомостей про письменників-уродженців Конотопу та художні твори, що уславили наше місто. Тренінг «Конотоп літературний» провела викладач коледжу, Галина Хоменко та керівник літературної студії «Джерела», Ірина Козлова, асистентом заходу став студент першого курсу, юний письменник, Андрій Саєнко, який зачитав свої твори присутнім.
Запрошені школярі не тільки дізналися цікаву інформацію, а й прокачали навички ораторського мистецтва, спробували свої сили у публічному виступі. Пані Ірина показала присутнім «магію» творення поезії, навчивши деяким поетичним технікам. Цікаво було спостерігати за зосередженими очами дітей під час творення власних віршів.
Наступні тренінги циклу обіцяють бути не менш захопливими, адже ми будемо досліджувати образотворче та театральне мистецтво Конотопу, обов’язково втілюючи нові навички на практиці.
Дякуємо організаторам й учасникам за щирі емоції та творчість, що особливо важливі у такі важкі часи. Вдячність висловлюємо відділу молоді та спорту Конотопської міської ради за підтримку в реалізації наших проєктів. Подяка й Андрію Ходжаєву, студенту коледжу, за чудові фотографії.