УРОК НА ВИРОБНИЦТВІ - ЕФЕКТИВНА ФОРМА ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ

2 листопада 2023р. викладач спеціальних будівельних дисциплін ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ» Хижникова Тетяна Анатолівна провела заняття на виробництві з предмету «Технології та організації будівельного виробництва», відвідавши зі здобувачами освіти третього курсу спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» ТОВ «Конотопський завод «БУДДЕТАЛЬ».
Метою такої навчальної діяльності є спостереження реальних процесів виробництва, набуття нових знань та поглиблення раніше набутих.
У ході заняття представники заводу ознайомили студентів з технологічними процесами виробництва залізобетонних конструкцій. Залізобетонні вироби вже десятиліттями використовуються в будівництві, як надійний і ефективний матеріал. На заводі створюють продукцію з високими технічними характеристиками та з дотриманням норм екологічної безпеки.
Такі заняття збагачують здобувачів освіти знаннями не лише з технології виробництва будівельних конструкції, а і з особливістю діяльності підприємства, організацією робочих процесів. Під час занять на виробництві у студентів найбільш повно реалізуються зв’язки теорії з практикою, навчання - з трудовою діяльністю.
Висловлює щиру подяку ТОВ «Конотопський завод «БУДДЕТАЛЬ» за співпрацю та вагомий внесок у підготовку майбутніх фахівців.