Вівторок, 31 жовтня 2023 06:12

ВПЛИВ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА НА МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я

В рамках тижня циклової комісії соціальних дисциплін відбувся круглий стіл психолога Денного центру соціально-психологічної допомоги Грищенко Наталії Леонідівні зі студентами коледжу спеціальності Соціальна робота 831 та 821 групи, під час якого психологиня навчала майбутніх фахівців соціальної сфери технікам заспокоєння, способам відновлення та учасники заходу встановили зв'язок ментального здоров'я і домашнього насильства.
Студентська молодь активно вела діалог з фахівцем центру, ділилася своїми знаннями та охоче отримувала нові вміння та навики , адже саме висококваліфіковано підготовлений спеціаліст зможе надати професійну допомогу своїм клієнтам.
Щиро вдячні Наталії ГРИЩЕНКО за цікаву інформацію та плідну співпрацю.
Ініціатором даної зустрічі виступила соціальний педагог коледжу Олена ЛОБУРЦОВА, яка наголосила на важливості дбати про себе, своє ментальне здоров'я та знати основні аспекти протидії домашньому насильству та буду компетентним для ефективної трудової діяльності в майбутньому.
Якщо Вам потрібна допомога звертайтеся до спеціалізованих служб У Конотопській міській територіальній громаді: Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, тел. 0973883937;
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, тел. 0505330996

Медіа