ВСІХ АВТОМОБІЛІСТІВ КІПТЯН ЗІ СВЯТОМ

29 жовтня 2023 року в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника 
Щиро вітаємо з Днем автомобіліста і дорожника України колег, студентів, адже КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМДУ (КІПТ) єдиний у Сумській області, готує фахівців за спеціальностями "Автомобільний транспорт", та "Професійна освіта, Транспорт", ветеранів коледжу, випускників, усіх, хто працює в дорожньо-транспортній сфері 
Вкрай важливу роль у автотранспортній галузі відіграє навчання, підготовка грамотних водіїв та професіоналів, зокрема, майбутніх техніків-механіків та майстрів виробничого навчання за спеціалізацією "транспорт" 
Одного разу хтось, колись вигадав це прекрасне диво–колесо. І, поїхали! Та, як можна не любити керувати транспортним засобом, коли у тебе під капотом є щось, що покірно змушує все це рухатись! Проте, яка відповідальність лежить не тих, хто сідає за кермо, займається виготовленням, обслуговуванням і ремонтом автомобільного транспорту! Це величезна відповідальність. Відповідальність не тільки за своє власне життя, але і за життя пішоходів та пасажирів.
Відповідальність, любов і професіоналізм. Це відмінна риса всіх без винятку водіїв!
У День автомобіліста колектив КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) приєднується до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом.
Бажаємо Вам безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів у праці, мирних доріг та сімейного щастя!
Зі Святом Автомобіліста!