ПОДОРОЖ КОЛЕКТИВОМ ДО "ГЕТЬМАНСЬКОЇ СТОЛИЦІ"

Сьогодні трудовий колектив Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету за сприяння профкому і адміністрації побував на чудовій екскурсії у Національному історико-культурному заповіднику «Гетьманська столиця», який розміщений у м. Батурин на Чернігівщині. Вказаний заповідник – це безцінні і цікаві пам’ятки історії, архітектури, культури, археології і природи. Однак за один день екскурсії неможливо ознайомитись з усіма пам’ятками.
Триповерховий палац, який є вишуканим творінням архітектурного мистецтва, що входить до переліку шедеврів епохи класицизму, з величністю височіє над великим парком.
Ця екскурсія дозволила колективу коледжу зарядити себе енергією, значною мірою підживити свої духовні сили, які так нам необхідні, щоб не просто пережити теперішні важкі часи війни, тривог, болю, а й знайти в собі сили для належного виконання завдань, що постали перед нами сьогодні на трудовій ниві.
Так завершилась наша чудова екскурсія! Однак у «Гетьманській столиці» залишило ще багато історичних пам’яток, які ми, на жаль, не встигли відвідати і оглянути. Тож, мріємо про наступну екскурсію до Батурина і закликаємо всіх обов’язково побувати в цьому історичному місті!
Дякуємо ЗСУ можливості пізнавати нашу Батьківщину!