Понеділок, 30 жовтня 2023 06:15

У КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

 
26 жовтня 2023р. в коледжі відбулося чергове засідання педагогічної ради на якому розглянуто питання діяльності психологічної служби. Практичний психолог Світлана КАЛИНКІНА ознайомила присутніх з результатами моніторингу адаптації здобувачів освіти груп нового набору до навчання в коледжі. В умовах сьогодення цей процес ускладняється високим ступенем тривожності студентів. Створення безпечного освітнього середовища, всестороння підтримка і розуміння проблем студентів – запорука швидкого пристосування до нових умов в закладі світи, а змішаний формат навчання та переважно очне спілкування з педагогами, класними керівниками, одногрупниками та психологом створюють позитивні умови для соціально-психологічної адаптації здобувачів освіти.
Олена ЛОБУРЦОВА, соціальний педагог - виступила з питанням «Системний підхід в діяльності соціального педагога щодо попередження насильства, булінгу в освітньому середовищі» та ознайомила членів педагогічної ради із заходами, які було проведено в коледжі та на рівні міста з метою отримання навичок протидії булінгу. Соціальний педагог надала рекомендації викладачам та класним керівникам щодо виявлення ознак та протидії фізичному та психологічному булінгу серед здобувачів освіти коледжу.
Педагогічною радою було погоджено ряд Положень щодо діяльності коледжу.