КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ "КРАЩИЙ ВОДІЙ"

26 жовтня у рамках тижня циклової комісії, напередодні Дня автомобіліста, у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі (КІПТІ) завідувачем практиками, викладачем спецдисциплін, Сергієм ОЛІЙНИКОМ та майстром виробничого навчання Володимиром КОВАЛЕНКОМ серед студентів спеціальності «Автомобільний транспорт», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Професійна освіта. Транспорт» проведено конкурс професійної майстерності «Кращий водій».
На першому етапі учасники виконували тестові завдання з Правил дорожнього руху. Практична частина на автодромі включала комплекс вправ з водіння: «Рушання з місця», «Розворот в габаритному дворику», «Заїзд у ворота заднім ходом під кутом 90°.
Всі учасники продемонстрували свої найкращі знання і вміння та отримали незабутні враження. За результатами двох етапів найкращий результат показав Самойленко Михайло (група 342, спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»), ІІ місце виборов Бліадзе Андрій ( група 921, спеціальність «Автомобільний транспорт»), ІІІ місце – Харченко Андрій (група 931, спеціальність «Автомобільний транспорт»).