ВІТАЄМО ЮЛІЮ ТЕРТИЧНУ СТУДЕНТКУ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ)

Пісня – це біографія нашого народу і у її славний літопис назавжди вписано козацьку пісню. У ній талановито поєдналися і героїзм славних охоронців нашої землі, і ніжна лірика, і тонкий гумор, і чудова мелодика. Її виточена душа у всі часи творила духовне обличчя нашої нації.Для популяризації козацької пісні відділом культури і туризму Конотопської міської ради та міським будинком культури «Зоряний» 21 жовтня 2023 року було проведено перший загальноміський фестиваль-конкурс козацької пісні «Конотопська фортеця», який мав благодійну мету – задонатити на ЗСУ.
Відкрив свято - заступник начальника відділу регіональної політики та координації реформи у сфері культури УЦКД Сергій МАРУСІЙ, який привітав всіх учасників і глядачів заходу та висловив сподівання, що фестиваль-конкурс вкотре відкриє нові таланти, а його неповторна творча аура стане для всіх джерелом натхнення і незабутніх вражень.
А отримати заряд бадьорості та наснаги надали своїми виступами конкурсанти з усієї області та міста Конотопа були різноманітні, яскраві, патріотичні, вселяли віру в яскраве майбутнє України.
За підсумками голосування журі в номінації «Солісти-вокалісти» студентка Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТУ) Юлія ТЕРТИЧНА нагороджена Дипломом ІІ ступеня.
Вітаємо нашу талановиту зірочку і бажаємо творчих перемог у майбутньому