П'ятниця, 20 жовтня 2023 05:21

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, в цілях комерційної сексуальної експлуатації або примусової праці. Іншими словами це сучасна форма рабства.
Саме тому щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми. КІПТяни як завжди не залишилися осторонь даної проблеми і провели інформаційну годину для студентів 831 та 631 групи на тему:"Скажи
НІ - торгівлі людьми".
Ініціатором заходу стала соціальний педагог коледжу Олена ЛОБУРЦОВА, яка 18 жовтня 2023року розповіла студентській молоді про особливості уникнення потрапляння до рук работоторговців, основні аспекти працевлаштування закордоном та шляхи пошуку офіційного працевлаштування.
Студентка спеціальності Соціальна робота, 831 групи Анна СИДОРЕНКО стала доповідачем , яка донеса інформацію щодо примусової праці та особливостей перетину кордону.
В кінці зустрічі студентська молодь мала можливість прикріпити жовті стрічки на спільно створений плакат, що символізує усвідомлення даної проблеми молоддю та підтримку у боротьбі з нею