ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ КІПТУ ОСІНЬ 2023 РОКУ ЗІБРАВ РЕКОРДНУ КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ

14 жовтня 2023 р. в КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) відбувся День відкритих дверей.
Захід був проведений у формі екскурсії локаціями коледжу, на кожній локації майбутні абітурієнти могли отримати повну інформацію про доступні спеціальності та освітні програмами.
Під час офіційної частини заходу до школярів та їх батьків звернувся директор коледжу Дмитро КОСЕНКО. Він підкреслив, що головна мета сьогоднішнього дня – дати можливість майбутнім абітурієнтам на власні очі побачити КІПТ з середини.
Про підготовчі курси, про курси з розробки сайтів, про спеціальності - розповіла відповідальний секретар приймальної комісії, методист коледжу Наталія ВЛАДИМИРОВА.
Після завершення офіційної частини школярі та батьки мали можливість окремо поспілкуватися з представниками циклових комісій, поставити додаткові запитання, та отримати вичерпну відповідь.
Усі учасники отримали нові знання, інформацію для роздумів, задоволення, натхнення та купу вражень.
Цьогоріч День відкритих дверей зібрав рекордну кількість відвідувачів – гості ледь помістилися в читальній залі, що свідчить про значну зацікавленість молоді в навчанні у КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ), адже КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ 
Записатися на підготовчі курси можна заповнивши гугл-форму за посиланням
або зателефонувати за номером +380 96 307 0445
Записатися на безкоштовні курси з розробки сайтів можна заповнивши гугл-форму за посиланням
або зателефонувати за номером +380 96 307 0445

Галерея зображень