"ЛЮДИНА НАРОДЖУЄТЬСЯ, ЩОБ ЛИШИТИ ДОБРИЙ СЛІД НА ЗЕМЛІ..." (В. О. СУХОМЛИНСЬКИЙ)

В рамках тижня ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРОФЕСІЇ до 105 річниці з дня народження В.О.Сухомлинського викладачі циклової комісії психолого-- педагогічних дисциплін та здобувачі освіти відділення "Професійна освіта" Конотопського індустріально -- педагогічного фахового коледжу Сум ДУ провели колективну творчу справу з благоустрою території "Людина народжується, щоб лишити добрий слід на землі" та висадили рослини, які прикрашатимуть заклад освіти.
 Василь Олександрович Сухомлинський вважав трудове виховання пріоритетним напрямком всебічного розвитку та формування особистості. В своїх працях він писав: "Праця --це складне явище, в якому розкривається ідейний, емоційний, розумовий, естетичний, психологічний, творчий смисл життя, виховання та самовиховання... Завдяки праці, через працю, через уміння та майстерність людина виявляє себе як наймогутніша та наймудріша сила природи. Праця не просто засіб виховання -- це сама суть і зміст життя особистості."
Дякуємо всім причетним до проведення корисного заходу та сподіваємося, що результати колективної трудової справи будуть приносити радість всім учасникам освітнього процесу, спонукатимуть до реалізації перспективних планів і завдань з розвитку рідного коледжу, стверджуватимуть віру в близьку перемогу.