УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ МОЛОДІЖНОМУ ФОРУМІ

З метою активізації молодіжної політики та підтримки молоді в умовах війни, сталої взаємодії між громадами в напрямку розвитку молодіжної політики, створення додаткових можливостей для становлення та розвитку молоді 3 жовтня 2023 року відбувся Конотопський регіональний форум організований Управлінням молоді та спорту Сумської ОДА ОВА за сприяння відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради.
Активісти студентського самоврядування Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ Тетяна ШАДОРІНА, Анна МАТВЄЄНКО та Кірілл АНТІПЕНКО (спеціальність "Інженерія програмного забезпечення") стали активними учасниками форуму.
На заході був присутній народний депутат Олександр КАЧУРА та представники Управління молоді та спорту Сумської ОДА. До участі долучились громади нашого району.
У рамках форуму на панельній дискусії учасники мали можливість поспілкуватися на тему: "Чому інвестиції у молодь є довгостроковою вигідною перспективою?". Також прослухали презентацію про можливості залучення фінансових ресурсів у громаду, спікерами на якій виступили представники управління молоді та спорту СОДА.
Наступним етапом регіонального молодіжного форуму була практична робота в групах, написання та презентація проектної заявки.
Попереду реалізація проектів, які отримали фінансування.
ПРАЦЮЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ!