УЧАСТЬ В ПРОЕКТІ "КОД НАЦІЇ"

Вже вкотре креативний осередок ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ» гурток « Творчий простір» бере участь у патріотичних заходах направлених на підтримку та допомогу ЗСУ. Цього разу до 32-ї річниці Незалежності України молодіжною громадською організацією "Молоде Покоління", благодійним фондом "Відсоток Небайдужих" та громадською організацією "Рух незламних" було оголошено про проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів "Код Нації" .
Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно - ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідно до тематики конкурсу, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного “Коду Нації” крізь призму автентичної культури, історії та традицій.
Вітаємо учасницю конкурсу Артемчук Марію та дякуємо організаторам конкурсу за сприяння розвитку української культури завдяки залученню творчої спільноти до створення конкурсних робіт.