ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ

Шановні колеги, випускники коледжу, дорогі ветерани педагогічної праці, всі, хто причетні до справи навчання і виховання молодого покоління!
Прийміть щирі вітання із професійним святом – з Днем працівників освіти України! 
Бути освітянином Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу) означає дуже багато. Навчати молодь, розвивати освіту, налагоджувати співпрацю і, в той же час, підтримувати один одного. Кожен член академічної родини своєю кропіткою і сумлінною працею наближає Україну до довгоочікуваної Перемоги.
Сьогодні ми всі зіткнулися з жорстокими реаліями воєнного стану. Проте педагогічний колектив не склав руки, Ви активно допомагаєте нашим захисникам, волонтерите та не забуваєте про свою основну місію – навчати молодь
Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до студентів і рідного навчального закладу.
Наш успіх – у досягненнях наших студентів. І наш коледж має ким і чим пишатися! Наші студенти – найкращі, і про це знає весь світ
Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, оптимізму та нових досягнень! Перемога вже близько! Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну! Слава Україні!
З повагою директор коледжу Дмитро КОСЕНКО