ПЕДАГОГІЧНИЙ КВЕСТ "ТВОРЧИМИ СТЕЖКАМИ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО"

В рамках тижня циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін та з нагоди 105 річниці з дня народження В.О. Сухомлинського 28 вересня в Контопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ було проведено педагогічний квест "ТВОРЧИМИ СТЕЖКАМИ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО".
Квест, як одна із сучасних та дієвих інтерактивних форм роботи, надав змогу створити інформаційний простір, де кожен з учасників зміг набути нових знань, навичок, а також сприяв згуртованості в студентській групі. 
Квест поєднав у собі ідеї проектного методу ті ігрових технологій, що дозволило перетворити здобувачів освіти з пасивних об'єктів навчальної діяльності в її активних суб'єктів.
Змагалися студенти другого курсу відділення 015 "Професійна освіта". На кожній "станції" учасники отримували завдання, які стосувалися життєвого шляху та педагогічної спадщини В. О. Сухомлинського. Виконуючи завдання, команда отримувала підказку і вирушала далі.
Студенти продемонстрували високий рівень підготовки, обізнаності, кмітливість, наполегливість та уміння швидко орієнтуватися у вирішенні " проблемної ситуації".
ПІЗНАВАЛЬНО. АКТИВНО. КРЕАТИВНО.