Четвер, 28 вересня 2023 05:12

ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ІЗ ФАХІВЦЯМИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ КОЛЕДЖУ

Кожна дитина заслуговує на повагу, підтримку та розуміння, особливо якщо ти переступив поріг нового навчального закладу та прагнеш до розвитку і гармонії.
Вчора, 26 вересня фахівці психологічної служби Конотопського індустріально- педагогічного фахового коледжу Сум ДУ провели групові заняття із особами із числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
Під час зустрічі практичний психолог Світлана КАЛИНКИНА встановила контакт зі студентською молоддю, познайомила їх між собою та працювала за допомогою психологічного інструментарію "Арифметика емоцій" з метою подолання стресових ситуацій, знаходження виходу з подібного стану та створення сприятливого мікроклімату в колективі.
Соціальний педагог коледжу, Олена ЛОБУРЦОВА провела роз'яснювальну роботу, щодо особливостей соціальних виплат даній категорії осіб, провела інтерактивні вправи щодо профілактики та запобігання булінгу в студентському середовищі, пояснила відмінності між буллером, жертвою та спостерігачами та ознайомила присутніх із основними шляхами подолання конфліктів та насильницьких ситуацій.
Студенти ділилися своїми думками, досвідом та вчилися відстоювати свою точку зору)))
Працюємо задля створення сприятливого соціально- психологічного мікроклімату в коледжі серед здобувачів освіти, адже саме "здоровий" клімат у закладі = якісне здобуття освітніх послуг.
СТАНЬ ЧАСТИНОЮ КІПТівської СТУДЕНТСЬКОЇ РОДИНИ ТА ВІДЧУЙ ПЕРЕВАГИ