Вівторок, 19 вересня 2023 12:05

"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ ЖИТТЯ"- ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

Життя це дар, який потрібно берегти, піклуватися та дбати про нього.Існує безліч складових нашого життя, що допомогають рухатися вперед та досягати своєї мети.
Впродовж двох тижнів соціальний педагог коледжу Олена ЛОБУРЦОВА провела тренінгові заняття для студентів перших курсів, а саме 111/811,311,911,711та 611/511 груп та майбутніх працівників соціальної сфери 831 груп під гаслом :"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ ЖИТТЯ" з нагоди всесвітнього дня протидії суїциду, який відзначався 10 вересня.
Заняття допомогли студентській молоді сформувати уявлення про цінність та неповторність людського життя, поважливого ставлення до себе, як особистості та оточуючих.
Також основна мета занять була спрямована на профілактику самогубства та станів, що його викликають(стрес, образи, депресія, труднощі у відносинах, навчанні та інше).
На завершення заняття кожна група долучилася до творчого завдання та створила "Дерево життя" із зазначенням різних його складових в порядку важливості для кожної окремо та групи цілому, що об'єднало академічні групи та створило позитивний її мікроклімат.
Цінуймо своє життя, бережімо його та впевнено долаємо життєві труднощі, адже саме воно є безцінним та єдиним.