СВЯТО ДЛЯ СТУДЕНТІВ НОВОГО НАБОРУ - 2023

4 вересня 2023 року на подвір'ї Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ відбулись урочистості з нагоди ДНЯ ЗНАНЬ.
Це незабутній та хвилюючий день для новачків, адже саме з нього починається цікавий, але не легкий шлях до самостійного життя, досягнення омріяної мети.
Під час урочистостей зібрались вступники 2023 року, адміністрація та викладачі. Патріотично та потужно прозвучала пісня "Сила роду" у виконанні талановитої студентки спеціальності " Підприємництво та біржова діяльність "Юлії ТЕРТИЧНОЇ.
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників та захисниць, що полягли, захищаючи нашу незалежність.
З особливим словом вітань до здобувачів освіти звернувся директор коледжу Дмитро КОСЕНКО. Побажав мирного навчального року, яскравого та насиченого студентського життя, впевненості у власних силах.
Також здобувачі освіти отримали настанови від завідувачів відділень Надії ЖМУД та Тетяни ВАСИЛЕЦЬ.
Родзинкою свята стало вручення директором коледжу представникам навчальних груп символічних атрибутів їх майбутніх професій. Щирі посмішки, теплі слова підтримки, добрі побажання створили радісний настрій та наповнили усіх нас відчуттям оптимізму.
З ДНЕМ ЗНАНЬ, ДОРОГІ СТУДЕНТИ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ. БАЖАЄМО НЕ ВТРАЧАТИ ВІРИ У СВІТЛЕ МАЙБУТНЄ!
НЕХАЙ ВАШІ ЗДІБНОСТІ ТА НАПОЛЕГЛИВІСТЬ СТАНУТЬ ЗАПОРУКОЮ ЗМІЦНЕННЯ УКРАЇНИ!