КІПТ ВІДВІДАЛИ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР КАЧУРА ТА АННА ГРЕБЕНЮК, ПОМІЧНИЦЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ МИХАЙЛА АНАНЧЕНКА

12 серпня 2023 року КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) відвідали почесні гості: народний депутат Олександр КАЧУРА та Анна ГРЕБЕНЮК, помічниця народного депутата Михайла АНАНЧЕНКА.
Головна мета візиту – привітання та нагородження активних молодих діячів з нагоди Дня Молоді.
Під час візиту гості мали можливість ознайомитися із укриттями, матеріально-технічною базою коледжу, зокрема із оновленими лабораторіями "Експлуатації машин та обладнання", та "Тракторів і автомобілів". До речі, коледж єдиний у Сумській області веде підготовку фахівців за спеціальністю 274 "Автомобільний транспорт".
З директором коледжу Дмитром КОСЕНКОМ обговорено питання організації освітнього процесу з 1 вересня, перспективи розвитку закладів фахової передвищої освіти, нормативну базу, що регулює їх діяльність.
«Коледж ні на хвилину не припиняв роботу за всіма напрямами. До того ж, навіть зараз, в умовах воєнного часу, заклад освіти демонструє впевненість і розвиток. Це підтверджується, зокрема, результатами в науковій і освітній діяльності, спорті. Уже сьогодні можна говорити про успішну вступну кампанія – маємо суттєво більші показники прийому, у порівнянні з минулим роком. Говорять, що під час криз креативні та сильні виходять ще сильнішими, і КІПТ це демонструє», – зауважив директор коледжу Дмитро КОСЕНКО.
Ураховуючи потужну громадську та волонтерську активність студентської спільноти коледжу, Олександр КАЧУРА висловив пропозицію щодо проведення на базі закладу молодіжних заходів.
Наприкінці зустрічі Дмитро КОСЕНКО подякував гостям за візит та зазначив, що спільними зусиллями, у партнерстві та співпраці, нам вдасться втілити всі заплановані ідеї в життя.