ЗУСТРІЧ З ДЕПУТАТОМ

12 серпня 2023 р. у стінах КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) з нагоди Дня молоді відбулася зустріч народного депутата Олександра КАЧУРИ, Анни ГРЕБЕНЮК, помічниці народного депутата України Михайла АНАНЧЕНКА, із активною молоддю міста Конотоп та міста Шостка.
Зустріч складалася із двох частин:
✅під час першої частини відбулося нагородження подяками від Олександра КАЧУРИ та Михайла АНАНЧЕНКА молодих діячів за активну громадянську та волонтерську позицію, за значний внесок у розвиток молодіжної політики та проведення круглого столу із молоддю;
✅Друга частина проходила у форматі знайомства з навчальним закладом. Було переглянуто укриття, сучасну матеріально-технічну базу та засоби навчання й обладнання аудиторій і лабораторій коледжу.
З директором коледжу Дмитром КОСЕНКОМ обговорено питання організації освітнього процесу з 1 вересня, перспективи розвитку закладів фахової передвищої освіти, нормативну базу, що регулює їх діяльність.
«Коледж ні на хвилину не припиняв роботу за всіма напрямами. До того ж, навіть зараз, в умовах воєнного часу, заклад освіти демонструє впевненість і розвиток. Це підтверджується, зокрема, результатами в науковій і освітній діяльності, спорті. Уже сьогодні можна говорити про успішну вступну кампанія – маємо суттєво більші показники прийому, у порівнянні з минулим роком. Говорять, що під час криз креативні та сильні виходять ще сильнішими, і КІПТ це демонструє», – зауважив директор коледжу Дмитро КОСЕНКО.
Ураховуючи потужну громадську та волонтерську активність студентської спільноти коледжу, народний обранець висловив пропозицію щодо проведення на базі закладу молодіжних заходів.