КІПТяни НА ОБЛАСНОМУ МОЛОДІЖНОМУ ФОРУМІ

9 серпня КІПТівстка молодь, а саме голова студентського самоврядування Анастасія МОСКАЛЕНКО, студентка 731 групи, спеціальності Розробка програмного забезпечення Тетяна ШАДОРІНА та соціальний педагог коледжу Олена ЛОБУРЦОВА долучилася до обласного молодіжного форуму "В єдності наша сила:Сумщина".УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ ЄДНАЄ.
На заході були присутні перші особи області, які звернулися до молоді з вітальними словами - голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Володимир Миколайович Артюх, перший заступник голови Сумської обласної ради Вадим Лисий, Сумський міський голова Олександр Лисенко, відбулося пряме включення зі словами привітання народного депутата України Михайла Ананченко.
Під час дійства було презентовано круті практики молодіжної роботи, в числі спікерів слово мала начальник відділу Конотопської міської ради у справах молоді та спорту Ольга Качура з доповіддю про роботу підрозділу, та його позитивний досвід.
В ході форуму ми мали прекрасну нагоду відвідати роботу 4 секцій та попрацювати з професійними тренерами, а саме відновити ресурси за допомогою арт - терапевтичних вправ, поринути у рух волонтерства, що став стилем життя, навчитися навичкам командотворення та відпрацювати алгоритм вирішення певних молодіжних питань.
 Даний форум об'єднав 130 учасників з різних куточків області та дозволив кожному з нас почерпнути сили, обмінятися енергією та запозичити досвід земляків, щоб впевнено та ефективно працювати задля розвитку молодіжної політики громади.
Щиро дякуємо організаторам за можливість бути дотичними до команди однодумців задля розвитку молодого покоління.