УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ ЗАРАДИ ДОБРОДУТУ МОЛОДІ КОНОТОПСЬКОЇ ГРОМАДИ

7 серпня 2023 року відбулася чергова Діалогова сесія у рамках проекту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», що реалізується в Україні з ініціативи Міжнародної Огранізації з Міграції (МОМ) та активної підтримки Уряду Канади. До участі у заході, разом з представниками органів місцевого самоврядування та громадськості міста Конотоп, долучилися й представниці Конотопського індустріально-педагогічного фахового колежду СумДУ – соціальний педагог Олена ЛОБУРЦОВА та викладач фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота» Марина СИВЕЦЬ.
Під час заходу, під керівництвом тренера Андрія КРУП’ЯКА, учасники:
? ознайомилися з вже пройденими та наступними кроками реалізації проекту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»;
? до обговорення результатів дослідження думки молоді з приводу можливостей проведення дозвілля в нашому місті та ідей щодо зміни існуючої ситуації на краще;
? взяли участь у формуванні плану реагування громади на існуючий проблемний запит щодо створення в місті осередку для проведення дозвілля молоддю і оснащення такого місця відповідною технікою та меблями.
Довідково: проект «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» реалізується у 10 регіонах України, до числа яких входить Сумщина. На початку реалізації з Сумської області було представлено 18 громад, а на разі продовжують свою активну участь у проекті лише 10. Конотопська громада одна з них.
Сподіваємось, всі наступні етапи проекту також будуть успішно подолані і наша громада отримає фінансування на придбання техніки і меблів за результатами конкурсу міні-грантів у рамках бюджету 440 000 грн. Приємно відзначати, що фахівці ВСП «КІПФК СумДУ» також небайдужі до створення умов для якісного дозвілля молоді нашого міста.