УЧАСТЬ В ПРОЄКТІ "ШКОЛА ЛІДЕРСТВА"

З 10 по 12 липня 2023 року активісти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ Анна МАТВЄЄНКО, Кіріл АНТІПЕНКО, Альона ГЕРАСИМЕНКО та Катерина ГОЛОВАЦЬКА стали учасниками циклу тренінгів у рамках проведення проєкту «ШКОЛА ЛІДЕРСТВА» у центрі підтримки ВПО Конотопської громади, що реалізується ГО «Міжрегіональний інститут розвитку громад», здійснюється в рамках грантового конкурсу «Голоси громад в умовах війни», що впроваджується НУО «Сучасний Формат» за підтримки національного фонду сприяння демократії (National Endowment for Democracy).
Перший тренінг був направлений на психологічну рівновагу, присутні дізналися, як стрес впливає на людину, отримали практичні поради про методи збереження психологічної рівноваги та боротьби зі стресом.
Другий тренінг був зорієнтований на розбудову лідерських якостей та успішну самореалізацію. Учасники мали змогу розкрити власний потенціал та відчути себе керівниками, отримати навички роботи у команді, а також навчитися висловлювати та відстоювати власну думку.
Третій тренінг орієнтований на набуття навичок фінансової грамотності. Учасники дізналися про те, як ефективно ставити цілі та досягати їх, ознайомилися з основними принципами та інструментами керування фінансами, а також отримали практичні поради для планування бюджету.
По завершенню учасники отримали сертифікати.
Змістовними та корисними ці три дні стали завдяки тренеркам проєкту Марині СИВЕЦЬ та Олені ШЕВЧЕНКО.
Дякуємо Управлінню економіки Конотопської міської ради та Відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради за проведення цікавих тренінгів, які допомагають та розвивають молодь громади!
НАШ НАВЧАНИЙ ЗАКЛАД ПИШАЄТЬСЯ ТИМ, ЩО ОДИН З ТРЕНЕРІВ ПРОЕКТУ "ШКОЛА ЛІДЕРСТВА" МАРИНА СИВЕЦЬ Є ВИКЛАДАЧЕМ СОЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН КОЛЕДЖУ.