УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ КІПТУ - 2023

30 червня 2023 року в КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМДУ (КІПТІ) відбулась урочиста церемонія вручення дипломів молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів.
Попри війну, наша дружня КІПТІВСЬКА родина зібралася разом, щоб привітати своїх випускників.
Наші випускники - це професіонали, які зможуть приймати ефективні рішення на кожному кроці їх майбутніх звершень та цікавих відкриттів.
Нове покоління фахівців прийшли підтримати батьки, рідні, друзі, а також викладачі, які йшли поруч всі роки професійного зростання.
Відкрив церемонію вручення дипломів директор коледжу Дмитро КОСЕНКО. Він привітав випускників, наголосивши, що пишається кожним, адже вони пройшли не простий шлях через карантинні обмеження та війну, висловив побажання, не зважаючи ні на що, не зупинятися на досягнутому, впевнено крокувати вперед, здобуваючи нові вершини.
Випускники КІПТУ отримали дипломи, настанови на майбутнє, побажання успіхів від завідувачів відділення та класних керівників. За доброю традицією адміністрація коледжу розподілила святковий коровай між всіма випускниками.
Підтримуючи патріотичне починання українських садочків, шкіл, ліцеїв, коледжів та університетів, наші винуватці дійства зібрали частину коштів (понад 10 000 грн) для придбання автомобіля батареї управління та артилерійської розвідки, що необхідний для транспортування та обслуговування безпілотних авіаційних комплексів. Зібрані кошти були передані нашому захиснику Андрію ОСАДЧОМУ, який знаходиться у лавах ЗСУ та боронить нашу незалежність.
Дорогі наші випускники! Хай спогади про КІПТ сяють Вам навіть тоді, коли згасне віра у власні сили. Нехай ваші дипломи стануть ще однією сходинкою, яка приведе до успіху, благополуччя, фінансової незалежності й самодостатності. Хай доля і Вищі сили допоможуть Вам здійснити найсміливіші мрії під мирним небом України. Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу Батьківщину. Пам'ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи Ви отримали завдяки незламній силі Збройних Сил України.
ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, НАШІ ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!!!
СЛАВА УКРАЇНІ ТА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!