СПІВПРАЦЯ В ДІЇ

22 червня 2023 р. до ІТ-центру Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТУ) завітали учні Конотопського вищого професійного училище спеціальності «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».
Викладачі інформаційних технологій коледжу Віталій Бараболіков та Петро Смаглюк ознайомили учнів з об'єктами 3D моделювання, програмою Tinkercad і технологіями 3D друку. Учні змогли в дії побачити роботу 3D принтера. В результаті було надруковано один з необхідних елементів для наших захисників.
Відповідальний секретар приймальної комісії, методист коледжу Наталія ВЛАДИМИРОВА та в.о. завідувача відділення "Професійної освіти" Надія ЖМУД довели інформацію учням, щодо можливості продовження навчання після закінчення училища саме у нашому коледжі, адже КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) один із п'яти закладів фахової передвищої освіти України, що має статус ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО, а одже веде підготовку майстрів виробничого навчання.
По завершенню зустрічі для гостей була проведена екскурсія навчальним закладом, де хлопці та дівчата мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою та спеціальностями, за якими здійснюється навчання в коледжі.