ЗНАННЯ СВОЄЇ СПРАВИ - НАЙГОЛОВНІША ХАРАКТЕРИСТИКА МАЙСТЕРНОСТІ ІНЖЕНЕРНО - ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Попри труднощі, які виникають у процесі організації навчання в умовах воєнного стану, у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ успішно проходить державна атестація.
Кваліфікаційний іспит "Комплексний з педагогічних дисциплін" для здобувачів освіти спеціальності "Професійна освіта " за спеціалізаціями "Електроенергетика", "Будівництво " став завершальним етапом психолого - педагогічної підготовки та професійного самоствердження майстрів виробничого навчання.
Екзамен проходив у режимі онлайн - конференції та виконання комплексних тестових завдань на навчальному порталі коледжу з предметів педагогіка, психологія, методика професійного навчання та методика виховної роботи.
Здобувачі освіти добре справилися з поставленими завданнями і показали необхідний рівень теоретичної та методичної підготовки до педагогічної діяльності.
Як результат, голови екзаменаційних комісій Віталій КАПАЄВ - головний інженер Конотопського комунального підприємства "ТЕПЛОГАРАНТ" та Юрій ПОВИДИШ - заступник начальника виробничого структурного підрозділу " КИЇВСЬКА ДИРЕКЦІЯ", філія АТ "УКРЗАЛІЗНИЦЯ" відмітили належний рівень знань теоретичних основ педагогічних дисциплін, володіння методикою організації виробничого навчання та виховної роботи, обізнаність з новітніми педагогічними технологіями та прояв різнобічної педагогічної ерудиції майбутніх педагогів.
Випускники коледжу добре усвідомлюють завдання, які сьогодні стоять перед системою професійно - технічної освіти та планують поповнити інженерно --педагогічні колективи ДПТНЗ майже всіх областей України.
Від добре організованого майстром виробничого навчання навчально - виховного процесу та середовища для професійного навчання залежить успіх підготовки трудового потенціалу держави і добробут кожного із нас.
Викладачі циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін щиро вітають випускників та дякують їм за плідну співпрацю.