ЗУСТРІЧ У ФОРМАТІ ВІДКРИТОГО ДІАЛОГУ З МЕРОМ МІСТА КОНОТОП

Наше місто завжди живе цікавим та насиченим життям. Бути разом, будувати спільно наше місто, робити його цікавим, новим, відмінним від інших – це мета й студентів нашого коледжу.
15 червня 2023 року у КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) вже традиційно відбулося підбивання підсумків роботи навчального закладу за другий семестр 2022-2023 н.р., а як результат відзначення та нагородження кращих студентів коледжу у різних напрямках. Не зважаючи на повномасштабну війну, коледж продовжив активну роботу на різних фронтах: навчальному, науковому, волонтерську, громадському, творчому та спортивному.
Захід пройшов за участі мера міста Конотоп, випускника коледжу Артема СЕМЕНІХІНА.
Артем Юрійович, зазначив що для громади дуже важливо виявляти здібних і талановитих юнаків та дівчат, допомогти їм знайти своє місце у дорослому житті.
Відверто поділився спогадами про студентське життя у КІПТі, та відмітив якою важливою сходинкою у його професійній діяльності стало навчання в нашому коледжі.
Приємним сюрпризом стало привітання Артемом СЕМЕНІХІНИМ свого класного керівника Надії ЖМУД.
Артем Юрійович, нагородив грамотами міського голови кращих студентів коледжу, які активно долучаються до розвитку молодіжної політики міста.
Зустріч проходила у форматі відкритого діалогу, що надало можливість не лише проінформувати студентів про останні новини життя міста, але й почути їх думку, отримати фідбек та, на основі цього, корегувати роботу відповідних відділів.
В першу чергу, студенти ставили питання, пов'язані з можливістю отримати роботу. Вони стосувалися підтримки стартапів і бізнес-проєктів, що реалізуються молодими людьми, перспектив економічного розвитку Конотопа та перспектив для молодих фахівців в рідному місті.
Мер зазначив, що поставив завдання - залучати до написання проєктів з розвитку міста студентську молодь. «У нас є Стратегія розвитку Конотопа. У ній прописані конкретні цілі й завдання, а також визначено основні напрямки, які необхідно розвивати в місті. Це такі сфери, як IT-технології, освіта, екологія, транспорт, будівництво, енергоефективність, туризм. Завжди відкритий для ваших пропозицій і спільної роботи», - зазначив він.
Наприкінці зустрічі директор подякував студентам за ініціативність і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю задля розвитку коледжу та нашої Перемоги.